Bij Marino Schaatsers draait alles om de passie voor de glijdende sport. Wij zijn een enthousiaste groep schaatsliefhebbers die de liefde voor het ijs delen met iedereen die het wil ervaren. Gelegen in het hart van een regio met een rijke schaatshistorie, hebben wij ons ontwikkeld tot een centraal punt voor schaatsers van alle leeftijden en niveaus.

Onze missie is eenvoudig: de schaatssport toegankelijk maken voor iedereen. Of je nu een beginner bent die voor het eerst het ijs betreedt of een doorgewinterde schaatser die zijn techniek wil verfijnen, bij ons vind je een gemeenschap die je met open armen ontvangt en ondersteunt.

Bij Marino Schaatsers geloven we dat schaatsen meer is dan een sport; het is een manier van leven. Het gevoel van vrijheid wanneer je over het ijs zweeft, de kameraadschap die ontstaat tijdens groepsritten en de gezonde competitie bij races vormen de kern van onze clubcultuur.

We bieden een breed scala aan activiteiten, van gezellige groepstochten tot intensieve trainingssessies en van technische clinics tot spannende wedstrijden. Onze ervaren coaches en vrijwilligers staan altijd klaar om hun kennis en passie te delen, zodat elke schaatser zijn of haar potentieel kan ontdekken en ontwikkelen.

Duurzaamheid en toekomstgerichtheid zijn waarden die we hoog in het vaandel dragen. We streven ernaar onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en promoten een gezonde, actieve levensstijl die hand in hand gaat met respect voor de natuur en onze omgeving.

Onze gemeenschap is hecht, maar altijd op zoek naar nieuwe gezichten. Of je nu een solo-avonturier bent of deel uitmaakt van een gezin dat een unieke activiteit samen wil ondernemen, Marino Schaatsers biedt een warme en inclusieve omgeving waar iedereen zich thuis kan voelen.

Ontdek de magie van het schaatsen en word onderdeel van onze gemeenschap. Samen maken we onvergetelijke herinneringen op het ijs en daarbuiten. Bezoek ons voor een open dag, neem contact op voor meer informatie, of trek je schaatsen aan en sluit je aan bij een van onze vele activiteiten. Laat het ijs je verhalen vertellen bij Marino Schaatsers!